Jop Berkhout

Over Jop

In 2006 studeerde Jop met lof als Design Technoloog aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens zijn studie werkte hij als visual designer bij diverse bedrijven en startte hij een ontwerpstudio. Die werd in 2011 overgenomen door Qaraqter.

Niet lang daarna richtte hij met een aantal compagnons twee SAAS-bedrijven op. In 2017 verkocht hij zijn belang en reisde hij vier maanden door Amerika en Canada met zijn gezin. Op dit moment runt hij Qaraqter en e-mailmarketingbedrijf HTML-mailing, waarbij hij werkt als UX / UI designer en online marketeer.

Leuk om te weten over Jop

  • Is vader van twee dochters;
  • Doet aan bootcamp en hardlopen;
  • Is autoliefhebber, maar stapt ook graag op de motor;
  • Houdt van snowboarden.

Neem contact op met Jop

Stuur een email naar jop@qaraqter.nl of bel naar +31 30 - 244 88 90. Liever connecten via social media? Hij is actief op de volgende kanalen:

Recente projecten waar Jop aan werkte

De laatste artikelen die Jop schreef

Ervaringen met Tibber (review)

Heb je interesse in een dynamisch energiecontract? Of ben je gewoon op zoek naar de goedkoopste energieleverancier in 2024? In deze review leg ik uit wat Tibber is, waarom ik ben overgestapt en wat mijn ervaringen met dynamische prijzen zijn.

Artikel lezen

Van bezoeker naar klant via e-mailmarketing

Je website trekt genoeg bezoekers. Helaas blijft het daar bij: ze lezen informatie en klikken dan weer weg. Hoe zorg je er nou voor dat zo'n prospect contactgegevens achter laat, opgevolgd wordt en uiteindelijk een betalende klant wordt? Ontdek de kracht van e-mailmarketing.

Artikel lezen

Zin om samen te werken?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Nog meer te vertellen? We nemen altijd even contact op per e-mail of telefoon om te zorgen dat we op één lijn zitten.

Offerte verzenden