Jop Berkhout

Over Jop

In 2006 studeerde Jop met lof als Design Technoloog aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens zijn studie werkte hij als visual designer bij diverse bedrijven en startte hij een ontwerpstudio. Die werd in 2011 overgenomen door Qaraqter.

Niet lang daarna richtte hij met een aantal compagnons twee SAAS-bedrijven op. In 2017 verkocht hij zijn belang en reisde hij vier maanden door Amerika en Canada met zijn gezin. Op dit moment runt hij Qaraqter en e-mailmarketingbedrijf HTML-mailing, waarbij hij werkt als UX / UI designer en online marketeer.

Leuk om te weten over Jop

  • Is vader van twee dochters;
  • Doet aan bootcamp en hardlopen;
  • Is autoliefhebber, maar stapt ook graag op de motor;
  • Houdt van snowboarden.

Neem contact op met Jop

Stuur een email naar jop@qaraqter.nl of bel naar +31 30 - 244 88 90. Liever connecten via social media? Hij is actief op de volgende kanalen:

Recente projecten waar Jop aan werkte

De laatste artikelen die Jop schreef

Een Sterc Qaraqter

Passie voor online resultaat bracht Qaraqter en Sterc bij elkaar. We zijn verheugd om te kunnen mededelen dat we per 1 april 2016 onze gemeenschappelijke activiteiten onder de vlag van Sterc zullen continueren. Met ruim 30 vakidioten en uitvalsbases in Friesland en Utrecht zien we volop kansen voor de toekomst.

Artikel lezen

Het nut van webstandaarden voor webontwikkelaars

Een fietsenmaker repareert kapotte fietsen. Een webdesignbureau maakt nieuwe websites. Dat klinkt heel helder, maar in werkelijkheid is het natuurlijk wel wat ingewikkelder. Een fietsenmaker heeft bijvoorbeeld nog het voordeel dat er tussen de verschillende soorten fietsen relatief kleine verschillen bestaan. Over het algemeen zijn de maten en vormen van fietsonderdelen in de loop der tijd gestandaardiseerd. Bij websites is dat helaas wel anders.

Artikel lezen

Zin om samen te werken?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Nog meer te vertellen? We nemen altijd even contact op per e-mail of telefoon om te zorgen dat we op één lijn zitten.

Offerte verzenden