Jop Berkhout

Over Jop

Tijdens z'n studie Design & Technology aan de Hogeschool voor de Kunsten werkte Jop onder meer bij Clockwork (Ordina). In zijn afstudeerjaar (2005) richtte hij zijn eerste bedrijf op en is hij in Utrecht blijven hangen.

Opdrachten, klanten en het personeelsbestand groeiden, waardoor het in 2010 tijd was om de volgende stap te zetten: Qaraqter werd geboren. Het personeel ging mee en bovendien deed Marten z'n intrede. Naast de maatwerkopdrachten volgde er een spannende periode waarin veel werd geïnvesteerd in twee eigen webapplicaties. Inmiddels maken er honderden mensen gebruik van De Digitale Gesprekscyclus en de Competentie Thermometer en zijn het zelfs aparte bedrijven.

Leuk om te weten over Jop

  • Is vader van twee dochters;
  • Doet aan bootcamp en hardlopen;
  • Is autoliefhebber, maar stapt ook graag op de motor;
  • Houdt van snowboarden.

Neem contact op met Jop

Stuur een email naar jop@qaraqter.nl of bel naar +31 30 - 244 88 90. Liever connecten via social media? Hij is actief op de volgende kanalen:

Jops kwaliteiten in beeld

Uren tekenwerk waren voor Jop aanleiding voor z'n studie aan de kunstacademie.

Op dit moment doet hij weinig meer op papier, behalve het uitwerken van ideeën. Zijn passie ligt vooral op designvlak, waarin hij termen als 'witruimte' en 'pixelperfect' graag bezigt.

Zijn taken lopen uiteen van strategie tot het inkloppen van bonnetjes. Hij voert de meeste acquisitiegesprekken en heeft veel klantcontact. Binnen Qaraqter onderhoudt hij de sociale media en is hij verantwoordelijk voor de administratie.

Recente projecten waar Jop aan werkte

De laatste artikelen die Jop schreef

Een Sterc Qaraqter

Passie voor online resultaat bracht Qaraqter en Sterc bij elkaar. We zijn verheugd om te kunnen mededelen dat we per 1 april 2016 onze gemeenschappelijke activiteiten onder de vlag van Sterc zullen continueren. Met ruim 30 vakidioten en uitvalsbases in Friesland en Utrecht zien we volop kansen voor de toekomst.

Artikel lezen

Het nut van webstandaarden voor webontwikkelaars

Een fietsenmaker repareert kapotte fietsen. Een webdesignbureau maakt nieuwe websites. Dat klinkt heel helder, maar in werkelijkheid is het natuurlijk wel wat ingewikkelder. Een fietsenmaker heeft bijvoorbeeld nog het voordeel dat er tussen de verschillende soorten fietsen relatief kleine verschillen bestaan. Over het algemeen zijn de maten en vormen van fietsonderdelen in de loop der tijd gestandaardiseerd. Bij websites is dat helaas wel anders.

Artikel lezen

Zin om samen te werken?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Nog meer te vertellen? We nemen altijd even contact op per e-mail of telefoon om te zorgen dat we op één lijn zitten.

Offerte verzenden