Qaraqter is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal Station gaan er verschillende bussen naar de Vondellaan. Als 't mooi weer is zou je er in een ruim kwartier naartoe kunnen lopen.

Vanaf Utrecht Centraal Station

Route Utrecht CS naar Qaraqter (Vondellaan)

Stadsbus 9 (richting Lunetten) brengt je er binnen 10 minuten naartoe. Halte Vondellaan bevindt zich pal voor de deur van Vondelparc I.

Stadsbus 12 (richting Uithof UMC AZU) is een sneller alternatief, maar net iets verder lopen. Deze bus stopt op de Bleekstraat, haaks op de Vondellaan. Vanuit hier loop je onder het spoorviaduct door in twee minuten naar Vondelparc I.

Streekbussen 41 en 241 (richting Wijk bij Duurstede) stoppen eveneens op de Bleekstraat, haaks op de Vondellaan. Vanuit hier loop je onder het spoorviaduct door in twee minuten naar Vondelparc I.

Vanaf Station Utrecht Vaartsche Rijn

Station Utrecht Vaartsche Rijn

We moeten nog even geduld hebben, want in 2016 staat de oplevering van Station Utrecht Vaartsche Rijn gepland. Dit station wordt onderdeel van het Randstadspoor, waardoor er met hoge frequentie treinen van Utrecht naar Arnhem en 's-Hertogenbosch zullen stoppen. Het wordt gebouwd op de plek waar het spoor de Vaartsche Rijn en de Westerkade kruist. Dat is op 2 minuten loopafstand van Vondelparc.

Voor actuele reisinformatie verwijzen we je naar de GVU of naar de routeplanner van 9292OV.

Zin om samen te werken?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Nog meer te vertellen? We nemen altijd even contact op per e-mail of telefoon om te zorgen dat we op één lijn zitten.

Offerte verzenden