Niet iedere opdrachtgever heeft een even dik marketingbudget. Wat doe je voor bedrijven die wel een nieuwe website willen, waarde hechten aan design, ook mobiele bezoekers trekken én de content zelf willen beheren? Afwijzen? Niet als je met MODX-templates aan de slag gaat!

Vandaag bereikte ons het goede nieuws dat ThemeForest, één van de grootste online marktplaatsen voor sjablonen van websites, vanaf nu ook templates voor MODX aanbiedt. Hieruit blijkt dat MODX als CMS aan bekendheid wint en door meer webontwikkelaars omarmd wordt.

ThemeForest is gestart met vijf responsive templates, maar verwacht dat developers uit hun community (en die van MODX) er binnenkort meer zullen ontwikkelen. De templates kunnen voor zo'n $50 (€ 36) worden aangeschaft en gebruikt. Wij zien dit als een positieve ontwikkeling, omdat je als bureau ook opdrachtgevers met een kleinere portemonnee van dienst kunt zijn.

MODX themes op ThemeForest

Geïnteresseerd?

Heb je ook interesse in een nieuwe, responsive website die ondersteund wordt door MODX? Dan ben je bij Qaraqter – full-service internetbureau – aan het juiste adres. Wij zijn de MODX-specialist in de regio Utrecht.

Informeer naar de mogelijkheden

Zin om samen te werken?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Nog meer te vertellen? We nemen altijd even contact op per e-mail of telefoon om te zorgen dat we op één lijn zitten.

Offerte verzenden