Er is veel gebeurd bij Qaraqter in 2013. Nieuwe opdrachtgevers, interessante projecten, personele wisselingen en ontwikkelingen omtrent onze eigen apps. We vonden het tijd voor een terugblik op onze bedrijfsactiviteiten, maar dan wel in stijl.

Data. Dagelijks komt er informatie op ons af waar we wat mee moeten of willen. Bedrijven, overheden, scholen en consumenten zenden in allerlei vormen en maten. De weergave ervan laat nogal eens te wensen over. Het is vaak te veel, onoverzichtelijk, gesloten of simpelweg lelijk. Daar brengen we graag verandering in! Dat doen we met QatchUp, ons nieuwste product. Hiermee veranderen we data in online infographics. We structureren de inhoud en nemen kleuren, lettertype en opmaak uit je huisstijl over. Zo wordt een saaie factsheet, introductie, presentatie of stoffig jaarverslag een lekkere infographic. Bovendien werkt alles op een desktop, tablet én mobiele telefoon. Bekijk hier ons digitale jaarverslag van 2013.

De belangrijkste voordelen op een rij

Maximaal bereik

Het bereik van je data is onbeperkt, want iedereen met toegang tot internet kan het bekijken en delen. Promoot zelf via e-mail, website of sociale media.

Toegankelijk

Je data is waardevoller als meer mensen er toegang tot hebben. QatchUp is responsive, dus geoptimaliseerd voor desktops, tablets en mobiele telefoons.

Interactief

Het web is interactief. Bezoekers kunnen zoeken, video's bekijken en je direct laten weten wat ze van je data vinden. Delen via social media is zo gedaan!

Duurzaam

We houden van bomen. Bespaar energie en voorkom drukwerk en distributie. Data hergebruiken is in enkele klikken gedaan. Lang leve 'copy+paste'!

Meetbaar

Het bereik en gebruik van je data is tot in detail inzichtelijk middels statistieken. Dat biedt mogelijkheden voor optimalisatie en doelgroepbepaling.

Indrukwekkend

Laat een indruk achter waar je klanten 'u' tegen zeggen en de concurrent het benauwd van krijgt. Opgemaakt in je huisstijl tegen scherpe tarieven.

Bekijk ons digitale jaarverslag (2013).

Zin om samen te werken?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Nog meer te vertellen? We nemen altijd even contact op per e-mail of telefoon om te zorgen dat we op één lijn zitten.

Offerte verzenden