Wat is er nou Hollandscher dan fietsen naar je werk? Qaraqter stimuleert het gebruik van het openbaar vervoer, maar nog liever zien we dat iedereen lekker op z'n fietsje naar kantoor komt. Maar dan moet je wel een exemplaar hebben dat goed werkt én een beetje smoelt. Entree fiets met Qaraqter!

Het dagelijkse woon-werkverkeer

Ons complete team woont in Utrecht of net d'r buiten. Parkeerplaatsen in 't centrum zijn schaars en schreeuwend duur, dus woon-werkverkeer met de auto is geen optie. Paul zweert bij z'n custom made Honda Zoomer, maar de rest reist dagelijks op z'n krakkemikkige stadsfiets van en naar kantoor. Dat biedt mogelijkheden!

De Nederlandse overheid heeft ook wel door dat we deze milieuvriendelijke forensen wat tegemoet zouden moete komen, dus de belastingdienst is op de proppen gekomen met de 'fiets van de zaak'. De regeling houdt in dat een bedrijf haar personeel onbelast een fiets mag vergoeden tot maximaal € 749 (2013). Na wat onderzoek te hebben gedaan naar aanbieders van bedrijfsfietsen, zagen we in het Nederlandse Tulpfietsen de meeste heil.

Fietsje online configureren

Het mooie van Tulpfietsen is dat je zelf online je fiets(en) kunt samenstellen. Uiteraard hebben we nèt wat meer wensen dan de gemiddelde klant, dus we laten ze spuiten in onze bedrijfskleur oranje. Daarnaast hebben we wat extra versnellingen geregeld zodat ook Bart het dagelijkse tripje uit Zeist overleeft. Op het metalen paneel tussen het frame prijkt ons logo en ook op de kettingkast hebben we een detail verwerkt. De witte banden, houten krat, leren handvatten en het zadel maken 't wat ons betreft helemaal af. Die hond in 't mandje is overigens geen geintje. Da's Conan (the Barbarian), de jackrussel van Hugo.

Het resultaat mag er zijn

We moesten d'r zo'n 10 weken geduld voor hebben, maar ze zijn geleverd. En opvallen doen ze zeker! Hieronder vier blije internetnerds op de fiets :)

Bedrijfsfiets met Qaraqter

Detail van onze bedrijfsfietsen

Qaraqter bedrijfsfietsen

Zin om samen te werken?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Nog meer te vertellen? We nemen altijd even contact op per e-mail of telefoon om te zorgen dat we op één lijn zitten.

Offerte verzenden