We hebben een werkwijze ontwikkeld die structuur biedt aan allerlei soorten projecten. Opdrachten verschillen, dus we bekijken je plan altijd met een frisse blik.

  Analyse

Een goed project begint bij een concreet plan en een haalbaar doel. De eerste fase staat in het teken van kennismaking en het in kaart brengen van je behoeften. Wij luisteren goed naar je dromen, ideeën en wensen en helpen mee om deze naar een geschikte strategie te vertalen.

  Structuur

We inventariseren de inhoud van de website of applicatie en brengen hier (samen met jou) een logische structuur in aan. Bij grotere projecten stellen we daar een document met eisen en wensen voor op. Vervolgens bouwen we een functioneel ontwerp dat we samen optimaliseren totdat er een interactieve blauwdruk staat. Dit kost tijd, maar verdient zich in de volgende stappen riant terug, omdat onze verwachtingen van het eindproduct al overeen komen.

  Vormgeving

Het functioneel ontwerp legt de basis voor de vormgeving. We ontwerpen in lijn met je huisstijl, zorgen voor een eigentijdse vormgeving en houden de eindgebruiker (doelgroep) altijd in gedachten. Bezoekers zijn steeds veeleisender en hebben vaak weinig tijd, dus aan ons de uitdaging om te zorgen voor een spetterende eerste indruk, intuïtieve user interface en duidelijke call-to-actions zodat bezoekers belanden op de plek waar je ze wilt hebben. Vaak geldt het credo: simpeler betekent beter.

  Ontwikkeling

Het ontwerp wordt volgens de meest recente coderingsstandaard omgezet naar HTML. Aan de hand van je eisen en de complexiteit van het project kiezen we een content management systeem (CMS) of bouwen we een eigen systeem. Vaak werken we met open source software, omdat die systemen uitgebreid getest zijn en doorontwikkeld worden. Zo ben je voorbereid op de toekomst en is de overdraagbaarheid gegarandeerd. Onderdelen die niet publiek beschikbaar zijn, ontwikkelen we zelf. Daarnaast worden de benodigde koppelingen middels API's gelegd.

  Testen en oplevering

Ieder systeem dat we opleveren testen we uitvoerig. We vragen jou ook om te kijken of alles naar behoren werkt. Zo niet, dan fixen we de onvolkomenheden. Optimalisatie voor zoekmachines doen we standaard. De belangrijkste rol is echter weggelegd voor de beheerder. Die leggen we tijdens een instructiemeeting uit hoe het beheersysteem werkt, zodat content zelfstandig geplaats kan worden. Op verzoek verzorgen wij dat. Nadat de inhoud van de site of applicatie naar wens is, zetten we 'm live.

  Onderhoud

Na afronding van het project staan we altijd klaar voor vragen en verbeteringen. Iedere website of applicatie heeft in meer of mindere mate onderhoud nodig. Daarbij kun je denken aan het realiseren van content, design van visuals, verhogen van vindbaarheid, uitvoeren van technische aanpassingen of (beveiligings)updates. Indien je op (on)regelmatige basis ondersteuning van ons kunt gebruiken, kun je hier een onderhoudscontract voor afsluiten.

Zin om samen te werken?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Nog meer te vertellen? We nemen altijd even contact op per e-mail of telefoon om te zorgen dat we op één lijn zitten.

Offerte verzenden