Sterc

Over Sterc

Passie voor online resultaat bracht Qaraqter en Sterc bij elkaar. Beide bedrijven gebruiken sinds hun oprichting MODX als beheersysteem voor websites en applicaties. In 2016 besloten we onze gemeenschappelijke activiteiten onder de vlag van Sterc te continueren. Sterc helpt je om je te verbinden met je klanten, je verhaal te vertellen en je online mogelijkheden te ontdekken. In de afgelopen 10 jaar zijn tal van mooie oplossingen gemaakt zoals websites, apps, intranetsites, narrowcasting en online marketing. Veelal gevoed en te beheren vanuit het multichannel CMS: MODX. Dat vraagt om vakmanschap en dit betekent voor ons individuele aandacht voor jou en je klanten. Laat je aansteken door onze passie voor nieuwe ambachten en bepaal samen met onze 30+ vakidioten je online strategie en doelstellingen vanuit ons Sterce model. Dan smeden wij de online middelen waar je klanten blij van worden.

Neem contact op met Sterc

Stuur een email naar henk@sterc.nl of bel naar +31 30 - 244 88 90. Liever connecten via social media? Hij is actief op de volgende kanalen:

Sterce kwaliteiten in beeld

Sterc bestaat uit ruim 30 vakidioten. We werken met passie aan online resultaat waar mensen blij van worden. Ieder met zijn eigen specialiteit en inbreng in het team dat Sterc vormt. Strategen, front-end en back-end developers, programmeurs, designers, internetmarketeers, servicemanagers en projectmanagers hebben samen de kennis en ervaring om online oplossingen te creëren die het verschil maken.

We leveren diensten op het gebied van MODX, webdesign, online marketing, apps, narrowcasting, digital signage, intranet en trainingen.

Recente projecten waar Sterc aan werkte

Zin om samen te werken?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Nog meer te vertellen? We nemen altijd even contact op per e-mail of telefoon om te zorgen dat we op één lijn zitten.

Offerte verzenden