Jop Berkhout

Jop Berkhout

Marketeer (eigenaar)

Jop werkte tijdens z'n studie Design & Technology aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht onder meer bij Clockwork (Ordina). In zijn afstudeerjaar (2005) richtte hij zijn eerste bedrijf op. Opdrachten, klanten en het personeelsbestand groeiden, waardoor het in 2010 tijd was voor de volgende stap: Qaraqter werd geboren. Sindsdien zijn z'n pijlen naast maatwerkopdrachten gericht op SaaS-oplossingen.

alles over Jop

Hugo Peek

Hugo Peek

Webdesigner

Hugo studeerde aan de Universiteit van het Leven en onderwees zichzelf in concepten uitwerken, websites vormgeven, applicaties bouwen, fotograferen, video's maken... Hij is een creatieve duizendpoot. Eenmaal op dreef kruipt hij bijna ín zijn Mac, om er pas weer uit te komen als het resultaat helemaal perfect is. Hij besteedt veel aandacht aan details en past dat toe tijdens het bouwen en onderhouden van onze website. Gebruiksvriendelijkheid en klantinteractie zijn termen die hem nauw aan het hart liggen.

alles over Hugo

Kevin

Kevin

Kantoorkonijn

Kevin is ontsnapt, losgelaten of simpelweg geboren uit het niets. We weten ‘t niet, maar feit is dat ’ie zo af en toe door onze binnentuin op ‘t Vondelparc rondbanjert. Bang voor alles wat er in z’n buurt komt en achterna gezeten door vogels, katten en ander gedierte. You've gotta love the office rabbit!

alles over Kevin

Sterc

Sterc

Internet- & marketingbureau

Passie voor online resultaat bracht Qaraqter en Sterc bij elkaar. Beide bedrijven gebruiken sinds hun oprichting MODX als beheersysteem voor websites en applicaties. In 2016 besloten we onze gemeenschappelijke activiteiten onder de vlag van Sterc te continueren. Sterc helpt je om je te verbinden met je klanten, je verhaal te vertellen en je online mogelijkheden te ontdekken. Dat vraagt om vakmanschap en dit betekent voor ons individuele aandacht voor jou en je klanten. Laat je aansteken door onze passie voor nieuwe ambachten en bepaal samen met onze 30+ vakidioten je online strategie en doelstellingen vanuit ons Sterce model. Dan smeden wij de online middelen waar je klanten blij van worden.

alles over Sterc

Zin om samen te werken?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Nog meer te vertellen? We nemen altijd even contact op per e-mail of telefoon om te zorgen dat we op één lijn zitten.

Offerte verzenden